SAMSUN / İLKADIM - Namık Kemal Anadolu Lisesi

Ekm

İlk selfimiz tüm ögrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı huzurlu başarılı bir eğitim yılı diliyorum... Hayırlı olsun...

Ekm

Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Hayvan Bakım Merkezini ziyaret etti.

May

Başta halkoyunları hocamız Necip Değerli ,Yardımcı hoca Gamze Çaylan ve  Öğrencilerimizi tebrik eder Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz..

Nis

Gülsemin Akyüz ve Rabia Aktaş adlı öğrencilerimizin girişimleriyle Türkiye Cumhuriyeti Eski Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç 150 adet ve ses sanatçısı Okay Barış 500 adet kitabı okulumuz kütüphanesine bağışlamışlardır. Kütüphanemiz yapılan bağışlarla zenginleşmiş ve öğrencilerimiz bu eserlerden istifade etmişlerdir.

Nis

Gaziantep Nurdağı ilçesine yardım çalışmaları kapsamında gönüllü olarak gidecek olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Celalettin Tutkun ile okulumuzda düzenlenen etkinliklerde toplanan kitaplar ve bir miktar maddi yardım gönderildi.