SAMSUN / İLKADIM - Namık Kemal Anadolu Lisesi

Şbt

TÜBİTAK 2204-A bölge finalinde okulumuzu temsil edecek olan öğrencimize başarılar dileriz..

Şbt

Müdür yardımcımız İlknur BİRER danışmanlığında 10.sınıf öğrencimiz H.SESLİ tarafından hazırlanan 2204-A TÜBİTAK  projemiz, bölge yarışmasına davet edilmiştir.Danışman idarecimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor, bölge finalinde başarılar diliyoruz

Şbt

112 Acil Çağrı Merkezimizin Acil çağrı hizmetlerinin düzenli, süratli, etkin ve verimli yürütülmesi için acil yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza en kısa sürede yardımda bulunulması amacıyla, hatlarımızın gereksiz yere meşgul edilmemesi, aksi halde idari para cezası ve aramanın niteliğine göre suç duyurusunda bulunulacağından gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şbt

Türk Kızılayı tarafından öğrencilerimize afet farkındalık eğitimi verildi

Şbt

06-07-08/02/2024 tarihlerinde yapılan Okullararası Satranç Turnuvasına katılan takımımız başarılı bir şekilde okulumuzu temsil etmiştir..

Şbt

Okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri kapsamında hazırlanan 6 Şubat Güvenli İnternet günü etkinliklerimiz..

Şbt

Okulumuzda, 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Mekanları cennet olsun..

Şbt

2023-2024 2.dönem öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olan Regaip Kandili okulumuz tarafından kutlandı.

Belediye başkanımız sayın Necattin Demirtaş'a ve ekibine teşekkür ediyoruz...

Ekm

100.Yıl kareografisini hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimiz Ersan Öz,Sibel Hazinedar;müzik öğretmenlerimiz Müge Demiral, Gülden Yıldırım Hacıoğlu'nu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..